Followers

Saturday, 25 June 2011

" Bang , jom g jalan jalan "

Assalamualaikum...hai sume....

Klik Header Abg Ben ni kalau nak join
Tujuan saya join segmen ni coz nak tambah kenalan disamping mempromosi blog saya sendiri yang tak seberapa ni....harap2 dgn cara saya dapat new customer untuk hasil kerja tangan saya sendiri..^^

14 comments:

  1. wahh. blogger baru ea? :D

    ReplyDelete
  2. Hai Tea...baru tu xlah. Tp xberapa aktif. cuma sejak kebelakangan ni je baru nak aktif balik. Anyway Thanks sudi singgah blog saya..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari saya :D

    saya berkunjungan ke sini dan followed sini :)

    NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    ReplyDelete
  4. Salam gegar dari Segmen "Bang,jom g jalan jalan'
    jom jengguk bLog CikMisi

    ReplyDelete
  5. yuhuuuu ~
    hye awk !!
    blogwalking sini..

    Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  6. yuhu..manisnya kurma ini? ahhhh haaaa...
    hehe semanis blog awak..:)
    saya da follow awak..
    jom jadi rakan blogger..


    http://blogakufadila.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  7. blogger baru.
    lorrr.. sama la dgn as,..
    hehe.. xpe2.. welcome to the party.. hehe
    well u have a very nice blog :)

    ReplyDelete
  8. jalan2 sini :D

    list list movie yang mcm best bulan july depan
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

    ReplyDelete
  9. bw sini..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  10. hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

    jom jln2 blog kte :)
    http://cthaslinda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam.. maaflah...hari ini baru dapat singgah berbelog walking ke blog anda..

    im be yor follower.. so, harapannyer dptlah membace tulisan2 menarik dari anda..
    selamat berbelog..:)
    jom singgah ke teratak CERITERA KISAH

    ReplyDelete
  12. HYEE HYEE..
    ninie singgah blog anda..

    feel free, melawat laa sini http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jalan-jalan-cari-makanan-15.html

    ReplyDelete